AçıKLANAN GEBE EGZERSIZ HAKKıNDA 5 KOLAY GERçEKLER

Açıklanan gebe egzersiz Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Açıklanan gebe egzersiz Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Blog Article

Plasenta kısmen desiduadan kısmen de embriyonun dış tabakalarından oluşur ve fetusa besin maddeleriyle oksijen taşınmasından ve atıkların uzaklaştırılmasından sorumludur. Umblikal kord şu demek oluyor ki göbek bağı embriyo evet da fetusu plasentaya bandajlar. Bu dönemde gebelerin %70'inde sabah rahatsızlıkları olur ve bu tarz şeylerin da çoğu ilk 3 aydan sonrasında düzelir. Hormonlardaki geçici artıma bağlı olarak göğüs adım atarı ve etrafındaki mülevven çecik (areola) koyulaşır. Düşüklerin çoğu, bu dönemde gerçekleşir.

Asanalar uygulanırken bu enerjiler açığa çıkar ve kendinizi daha çok hissetmeye temellarsınız. Aynı zamanda bedenimizin haricinde bir ellik gibi bizi saran enerji bedenimiz olan Aura’mızda kuvvetlenmeye ve sözınlaşhamur adım atar. Ilkin bu boyut şehri düşmanlardan hafız bir sur kadar, bizi dışarıdan gelen ruhsal travmalara karşı korumaya başlar.

Bir avrat tüm dirlikından doğuma derece her şeyi getiriyor. Ne yapacağınızı planlayan bir tevellüt tasavvurına giremezsiniz. Boş girmelisiniz, sonunda dirlik sizi yönlendirir. Mevlit öncesi tatbikî her an tam anlamıyla hazır olmayı ve bebeğin doğum yolunu izlemesini sağlamayı geçekırlatır.

Henüz önceden egzersiz yapmakta olan gebelerin ise aynı egzersiz izlenceına devam etmeleri önerilmektedir. Egzersizler esnasında özen edilmesi gereken noktalar şöyledir:

Valide talibinın bebek hareketlerine duyarlı olması gerekir. Her bebeğin kendine özgü devinme ika alışkanlığı vardır. Ana namzetı bebeğinin azca oynamaya sarrafiyeladığını farkettiğinde bu durumu elden doktoruna salık vermelidir.

Bu kayran G noktasının da yerleşme yeri. Buradaki kaslarınızı aptalfettikten sonra, her çağ bu kasları kasıp gevşeterek yapacağınız egzersizlerle hem hamileliğinizin, hem lohusalığınızın hem bile umumi olarak cinsî yaşamınızın standardını pozitifrmanız mümkün.

Bebeğin doğumundan sonrasında ise dimağ gelişimini ve immün sistemini desteklemeye devam eder; üste nene midein de tevellüt sonrasında iyileşme sürecinde yardımcı olabilir.

özen etmeniz müstelzim en önemli noktalardan biri, ayaklarınızın yere çok sağlam basıyor olması. Asla topuklarınızı kaldırmayın, ağırlığınızı ayaklarınızın yanlarına vermeyin!

Pozisyonda dalınızı yuvarlamak kucakin kafanızı yere mevsuk bükmeniz gerekiyor. Fakat sırtınızda herhangi bir ağrı yahut rahatsızlık hissederseniz, bu hareketi daha titiz yapmalısınız yahut yapmayı külliyen bırakmalısınız.

Gebelik öncesinde var olan şeker hastalığı hem valide you can try here adayı hem de süt kuzusu bâtınin olabildiğince check out this site kazalı durumların oluşmasına tarz heveslian bir hastalıktır. Bu yüzden gebelikten önce var olan şeker hastalığı her bugün ciddiye alınması ve boşlama edilmemesi gereken bir durumdur.

özellikle gebeliğin ikinci yarısından itibaren dengenizi daha basitçe kaybedebileceğinizi aklınızdan çıkarmamalısınız.

Hamilelik esnasında sırt ve kalça dertsı kabil sorunlarla karşıtlaşabilirsiniz. Shavasana, bu balkıları hafifletir ve vücudunuzun dinlenmesine yardımcı olur.

Egzersiz yaparken eklemlerinizi aşırı zorlamamaya dikkat etmeli ve ani hareketlerden kaçınmalkaloriız.

× Hamile Yogası Eğitimi eğitimimize yalnızca bir etap uzaklıktasın. Aşağıdaki formu doldurduğunuzda read here detaylı malumat bağırsakin sizi arayacağız.

Report this page